Cami y Luly
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cami y Luly

Naj 4um o naj glumicama i buntovnicama!

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Intervjui

Ići dole 
+3
Marizza Rojas
*cAtO*
*Cami*
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
*Cami*
Admin
Admin
*Cami*

Ženski
Broj poruka : 3661
Godina : 31
Location : Na pustom ostrvu sa Benjom #Ne trazite nas, nismo se izgubili!!!#
Datum upisa : 12.09.2007

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptyPet Maj 16, 2008 3:54 pm

Intervjui - Page 2 Explor10Intervjui - Page 2 Explor11

Benjamin Rojas "Ja sam normalan covijek"

Benjamin Rojas je imao jako zanimljiv razgovor sa Luna teen.Kakav ce biti film koji snima.Sta ce biti njegov sledeci projekat u pozoristu.Njegova strast prema muzici.Savjeti Cris Morene.I,naravno svi detalji njegove veze sa Mariom del Cerro,koju smatra svojom prvom curom.

Benjamin Rojas je spreman da se utrkuje u La leyendi,akcijskoj komediji koja se bazira na svijetu velikog natjecanja TC 2000,koji ce biti njegov peti film.Ovaj put Benja glumi zajedno sa Pablom Ragom i sa njim osvaja srce Leonore Balcarce(koja je u stvarnom zivotu djevojka Gustava Ceratija).Osim romanse,film obecava mnogo akcije i specijalnih efekata.Njegova premijera je predvidena za avgust(kolovoz)."Ja nemam jako dugu karijeru,i ovo je nesto novo za mene,nikad to nisam radio i nisam sam to gledao,sa obzirom na toliku produkciju.I naravno,zelio sam ucestvovati"govori Benja.

Luna Teen-Kako ti je dosla ponuda za ovaj posao?

Benja-Jedna osoba iz ekipe filma,koja me je vec vodila u Errewayu i sa kojom imam odlican odnos,pozvala me i pitala me sta cu raditi u martu(ozuljku).Rekao sam joj da sam slobodan,sastali smo se,pokazala mi je scenarij,koji je,slobodnim rijecnikom,bio o automobilizmu i svidjela mi se ideja.

Da li si ikad volio ili volis automobilizam?

Benja-Nikad nisam isao na neku utrku TC 2000,volim brzo voziti,gledati utrke.Ne svo vrijeme,ali bar subotom kod kuce ih odgledam.Meni se svidaju igre karijere,Forumila 1 i to.

Da li ces glumiti u rizicnim scenama?

Benja-Imamo direktora za rizicne scene.Neke su jako rizicne i jako dobre ali ja ih necu raditi,naravno.Zamisli,ne dozvoljavaju nam ni da se popnemo u auto(smijeh).

Da li ces ponovno raditi sa Cris Morenom?

Benja-Sigurno,vec analiziramo jedan projekat za Disney.Ona me uvijek ima u vidu.Kad sam zavrsio sa snimanjem Alme Pirate razgovarao sam sa Cris rekao sam joj da zelim stati,da zelim glumiti u kinu, i ona me je saslusala kao savjetnica i majka i rekla mi je "Uradi to".Ona je znala kad me zazeli da ce me imati i ja znam da mogu racunati na nju.

Koje jos strasti imas osim glume?

Benja-Sviram gitaru.Kad je sviram mnogo mi je lakse.

Da li komponujes?

Benja-Pocinjem uciti,ali ne osjecam se kao muzicar.Osjecam to kao neki hobi,ja sam ljubavnik muzike,nista vise.Svako malo se sastajem sa prijateljima pa sviramo zajedno.Takoder mnogo volim sportove.Igram fudbal,tenis i sad pocinje nacionalno prvenstvo.

Da li ces biti princ Pepeljuzi koju glumi Luisana Lopilato u pozoristu?

Benja-Radim na tome.Bio sam sa Aliciom Zancom,koja je direktorica i sa kojom imam odlican odnos.Radili smo zajedno na Chiquititasima i uvijek joj zahvaljujem,jer me je sve ove godine uzimala u obzir da radim u pozoristu,ali nikad nam se slobodno vrijeme nije podudaralo.Ovaj put mi se cini da mozemo da uskaldimo obaveze i volio bih ucestvovati.Za sada vec se sastajemo i ja citam adaptaciju koju je uradila Alicia Zanca.

Koje osobine princa imas prema zenama?

Benja-Mnogo se brinem za drugu osobu.U ovom slucaju,za Mariju,moju curu,brinem se da je zastitim.Vise od toga,ja sam normalan covijek.

Maria del Cierro je jos jedna od tvojih slavnih djevojki koje smo upoznali.

Benja-Da,ustvari ona je moja prva djevojka.Vec 3 godine i 3 mjeseca smo zajedno.

A sta to ima Maria a sto nisi mogao pronaci u drugum zenama?

Benja-Po mom kratkom iskustvu mislim da nisam izabrao u koga cu se zaljubiti.Mislim da imam privilegiju,jer ona je jako slicna meni i jako je dobra osoba.U ovom ambijentu nazalost tesko je pronaci takvu osobu.I to te privlaci i osvoji,a ne samo fizicki izgled.Ali posebno mi se svidilo da voli da bude samnom i nacin na koji se cuvamo izmedu nas u ambijentu gdje te popularnost svaki put osamari,iako mi ne pravimo skandale.Ona je cura koju ne zanima praviti skandale.Ona je jako mirna,porodicni tip,ide mnogo kod mene kuci i ja idem puno u njenu.

Da li je vec bilo porodicnih zahtjeva?

Benja-Nase porodice su se upoznale i mi smo bili jako srecni.Znamo da smo jako mladi,ali imao sam priliku da ih upoznam i presrecan sam.

Zivite zajedno?

Benja-Ne,ona zivi u svom stanu a ja u svom,ali skoro zivimo zajedno.To nam pomaze da odrastemo i da se bolje upoznamo.

Sta vam je zajednicko?

Benja-Mnogo volimo kino,ona uvijek izabira romanticne filmove.Svida nam se muzika,rock,idemo na mnogo koncerata.

Sta idete gledati?

Benja-Mary je rokerka.Mnogo voli Guns n Roses,Velvet Revolver,i bendove tog tipa.Idemo na vazne festivale.Takoder idemo u pozoriste vidjeti nase prijatelje.Volimo izaziti,ali ne volimo praviti skandale,jer to nije ono sto mi preferiramo.

Da li se vidis kao otac?

Benja-Sa Mariom mislim na to.Kad si zaljubljen mislis na stvari na koje nikad prije nisi pomislio.Ona je moja prva cura i prvi je put da mislim na djecu.Nista mi ne fali sa njom,sve mi daje.Tako da se osjecam kompeltan sa njom.Sudbina ce reci,ali mislim da osjecam isto tako da smo dobro.

Da li bi volio imati veliku porodicu?

Benja-Normalno,2 ili 3 djece.Ona ce ih znati dobro odgojiti.

Mislis da ce biti dobra majka?

Benja-Da,naravno,ima majcinske instinkte.

Da li si ljubomoran?

Benja-Mogu to kontrolirati.Lagao bi ti ako ti kazem da to ne mogu kontrolirati.Morao sam se malo odvojiti od onog ambijenta popularnosti i cinjenica je da ti se priblizavaju ljudi svo vrijeme.Patio sam mnogo kad sam bio mladi ali sad sad sam to prebolio.Naucio sam kontrolisati moja osjecanja jer su jako izlozena.

Da li je ona ljubmorna?

Benja-Normalno.Mnogo se postujemo u tom smislu.Svi parovi se svadjau,bitno je da li zelis da nastavis ili da prekines,a mi zelimo da nastavimo.

Intima

Mjesto za odmor:San Martin de los Andes.
Grad:Barcelona.
Hobi:Svirati gitaru.
Glumac:Sean Penn.
Glumica:Nicole Kidman.
Auto:Peugeot 206
Odjeca:Majica i hlace.
Zena:Scarlett Johansson.
Sport:Ragbi
Restoran:La Dorita.

Arrow R-way Balkan
Nazad na vrh Ići dole
https://camiyluly.forumsr.com
Mari_93
Moderator
Moderator
Mari_93

Ženski
Broj poruka : 1539
Godina : 30
Datum upisa : 20.03.2008

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptyPet Maj 16, 2008 6:04 pm

najvise se svadjaju zbog ljubomore,ali oni ipak zele nastaviti vezu.....
izgleda da je Benja bas zaljubljen!

hvala*Cami*
Nazad na vrh Ići dole
*AnnA*
Bonita de mas
Bonita de mas
*AnnA*

Ženski
Broj poruka : 757
Datum upisa : 27.03.2008

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptyPet Maj 16, 2008 6:32 pm

Hvala!!! Kako je lep... *TQM*
Citala sam ono sto se pisale za Cami i Benju... Kako ja vidim stvari, on je u Cami bio dugo zaljubljen, ali cini mi se da je ona prestala da gaji osecanja prema njemu... Neka samo budu srecni, pa s kim bilo... Mada, i ja bih pre da on bude s Camilom nego s Marijom... Cupid 7
Nazad na vrh Ići dole
Mari_93
Moderator
Moderator
Mari_93

Ženski

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptyPet Maj 16, 2008 6:38 pm

i ja bih vise volela..ali sta je tu je....
Nazad na vrh Ići dole
*Cami*
Admin
Admin
*Cami*

Ženski
Broj poruka : 3661
Godina : 31
Location : Na pustom ostrvu sa Benjom #Ne trazite nas, nismo se izgubili!!!#
Datum upisa : 12.09.2007

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptyPet Maj 16, 2008 7:37 pm

nema na cemu!slazem se,ali ako se vec ne vole bar neka budu prijatelji(Cami & Benja)
Nazad na vrh Ići dole
https://camiyluly.forumsr.com
*AnnA*
Bonita de mas
Bonita de mas
*AnnA*

Ženski

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptyPet Maj 16, 2008 8:42 pm

Pa, posle svih godina koje su proveli zajedno snimajuci, pa Rebeldeway i sve i ja mislim da bi trebalo da ostanu barem prijatelji...
Nazad na vrh Ići dole
Mari_93
Moderator
Moderator
Mari_93

Ženski

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptySub Maj 17, 2008 2:56 pm

pa da....ali mislim da su cami i benja vec prijatelji....a ko zna sta ce biti,ali nakon ovog intervjua sa benjom nesto mi izgleda da ce njih dvoje ostati prijatelji.... Cupid 17
Nazad na vrh Ići dole
*AnnA*
Bonita de mas
Bonita de mas
*AnnA*

Ženski

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptySub Maj 17, 2008 7:53 pm

Pa... Ko zna zasto je to dobro... Cupid 24
Nazad na vrh Ići dole
Dima&Ja
Saznajes njihovu e-mail adresu
Saznajes njihovu e-mail adresu
Dima&Ja

Ženski
Broj poruka : 512
Godina : 29
Datum upisa : 11.01.2008

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptyČet Jun 05, 2008 6:32 pm

gracias
Nazad na vrh Ići dole
http://dimabilan-4ever.forumotion.com/index.htm
luly
Raspitujes se o njima
Raspitujes se o njima
luly

Ženski
Broj poruka : 38
Datum upisa : 08.06.2008

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptyPon Jul 28, 2008 9:54 pm

Interviju sa Benjaminom:

Nikad se ne osjecas umorno? Imas mnogo obaveza.
Ne,ne.Imam mnogo obaveza ali te obaveze obozavam ispunjavati jer volim ono sto radim.

Gdje nades vremena za snimati film,glumiti u seriji,imati turneje i izdavati cd-ove?
Mislim da je tajna u organiziranju u tome da radim stvari jednu po jednu.Dobro je tako raditi jer mozes uzivati u svemu.Nekad su prioriteti snimanje filma I cd a nekad imati turneje i glumiti u sreriji.Na kraju pokusavam odrediti u koji sat cu sto raditi kako bi mogao raditi sve od navedenog jer ipak dan ima samo 24 sata.

Da li se Rebelde Way I Floricienta mjesaju u tvojoj glavi s vremena na vrijeme?
Da.Ponekad ne znam gdje sam.Malo je komplicirano.Nekada u pola snimanja Rebelde Way-a pocmem govoriti tekst iz druge serije i svi odjednom zasute.tada se osjecam uzasno,ali pokusavam se koncentrirati na sve sto radim iako se ponekad zaboravim pa pomjesam likove.

Sa filmom Rebelde Way je zauvijek zavrsio?
Da,Cuatro Caminos je zlatna medalja za Rebelde Way.Nikad vise necu vidjeti Pabla.Pomalo sam nostalgican,ali u isto vrijeme mislim da je to bio jedan lijepi oprostaj.Sretan sam jer sam naucio mnogo stvari snimajuci tu seriju.Do tada sam snimio samo jednu seriju Chiquititas I ustvari jos sam bio dijete.A sada mogu vise uzivati I sto je najvaznije jos vise nauciti.Zauvijek cu biti zahvalan Chrisu Moreni koji mi je omogucio da budem dio Rebelde Way-a!!!
Nazad na vrh Ići dole
luly
Raspitujes se o njima
Raspitujes se o njima
luly

Ženski
Broj poruka : 38
Datum upisa : 08.06.2008

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptyPon Jul 28, 2008 9:56 pm

Jedna interviu sa Benjamminem Rojasem (Pablom iz Buntovnika)/
**Erreway ponovo na okupu!
Probudi se! Desava ti se isto sto i nama: hipotisala te je Benjaminova ljepota ! To je sasvim normalno posto ovaj momak ocarava svojim pogledom... i rijecima. To vam tvrdimo iz licnog iskustva!
BRAVO: Da li planirate neko iznenadjenje za fanove?
BENJA:Erreway je grupa koja je poznata po tome da nema pravila niti ogranicenja sto se tice nastupa i da se svi ponasamo onako kako nas ponesu emocije.
BRAVO: Planirate li da izdate novi CD?
BENJA: Ne (sleze ramena)... Ono sto je ponovo ujedinilo grupu je upravo Spanija, zbog nasih fanova smo ponovo zajedno.
BRAVO: Bas steta! Ali vjerovatno su silne probe i uvijezbanja za nastup probudile mnoge lijepe uspomene u vama?
BENJA: Mnogo uspomena! Bio sam veoma nostalgican. Kako bismo sto bilje organizovali i pripremili turneju i gledali sam DVD-je sa predhodnim nastupima (uzdise). Bilo je veoma uzbudljivo posto smo vidjeli sve nase fanove i zeljeli smo da to ponovo dozivimo u Spaniji.
BRAVO: A da li ste vec biliu Spaniji?
BENJA: Da, bili samo na odmoru u Madridu i u Barseloni pre dve godine i ponijeli smo veoma lijepe uspomene.
Nazad na vrh Ići dole
*cAtO*
Moderator
Moderator
*cAtO*

Ženski
Broj poruka : 1549
Datum upisa : 19.09.2007

Intervjui - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Intervjui   Intervjui - Page 2 EmptySre Jul 30, 2008 1:58 pm

ovo je staaari intervju,jer sad su vec snimili cd